Märk dina certifierade produkter

Säljer ditt företag PEFC-certifierade produkter? Tala om det för kunderna genom att använda PEFC-märkningen på produkterna och i informationsmaterial. Med hjälp av PEFC:s logogenerator skapar du enkelt etiketter anpassade för olika produkter.

Märk dina certifierade produkter

Marknaden efterfrågar i allt högre grad hållbart producerade produkter. Genom att använda PEFC-märkningen på dina certifierade produkter kommunicerar du på synligt sätt till dina kunder att produkten är producerad av hållbart producerad råvara under ansvarsfulla förhållanden.

PEFC-märkningen visar också att ditt företag engagerar sig i hållbarhetsarbete och stöttar ett hållbart skogsbruk. Som företag med PEFC-spårbarhetscertifikat får du använda PEFC-märkningen både på dina certifierade produkter och i marknadsföringsmaterial som broschyrer och på webbsidor.  


Användning kräver varumärkeslicens

Den som ska använda PEFC:s varumärke måste måste ha licens för detta, en s.k. varumärkeslicens. Med licensen följer ett unikt licensnummer som ska användas tillsammans med märkningen. Ansökan om varumärkeslicens görs  särskild blankett som du kan ladda ner här:  

Ansökningsblankett för varumärkeslicens 138.03 Kb


Ansökan skickas till adress Svenska PEFC, SE-105 33 Stockholm


Ta fram din märkning med PEFC:s logogenerator

När din ansökan om varumärkeslicens är godkänd får du inloggningsuppgifter till PEFC:s logogenerator (PEFC Label Generator). Generatorn är ett användarvänligt verktyg där du skapar en anpassad PEFC-märkningsetikett inom loppet av några minuter. Verktyget ger all information som du behöver gällande kraven för märkning på produkter, användning av PEFC:s logotyp på hemsida, i marknadsföringsmaterial mm. HÅLLA KONTAKTEN

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV