Trakt Forest HotelTitta in hos Trakt Forest Hotel i Småland – hotellet mitt ute i skogen där du bor i arkitektritade skogssviter med förtrollande utsikt över skogen.

Trakt Forest Hotel är en fristad för alla som längtar efter frisk luft och avkoppling. Detta unika hotell har gjort sitt bästa för att smälta in i den omgivande naturen och erbjuder en autentisk skogsupplevelse med moderna bekvämligheter.

Arkitektbyrån Wingårdhs tog sig an Trakt Forest Hotel med stor entusiasm och har skapat de fem skogssviterna där naturen spelar huvudrollen. Gert Wingårdh själv kallar dem för “svävande rum” där upplevelsen balanserar mellan det lugna och livfulla.
Klädselbrädorna på skogssviterna har tidigare vuxit bara några hundra meter bort i den PEFC-certifierade skogen och alla sviter är isolerade med termoträ.

Maten som serveras på hotellet kommer från restaurangen Traktköket, och kommer ifrån lokalt producerade råvaror.

Just nu har du möjlighet att vinna ett övernattningspaket hos Trakt Forest Hotel genom att delta i PEFC:s fototävling på instagram. Ta en bild i skogen och dela vad skogen betyder för dig. Ladda upp den med hashtagen #pefcupplevskogen23 så är du med och tävlar!

Tävlingen avslutas den 31/10 och en jury utser vinnaren som blir kontaktad vid DM på instagram.

Lycka till!

Här kan du läsa mer om Trakt Forest Hotel.